Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.02.2010 09:51 - Перфектният Свети Валентин х 10
Автор: tozar Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1854 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 15.02.2010 12:49



image


        Ако искаш тя никога да не забрави този Свети Валентин, пробвай нашите НЕпроверени, НЕромантични и НЕочаквани предложения. Гаранция – оригиналността ти е вързана в кърпа! (Както и главна роля във филма „Как да разкараш гаджето за 10 дни…”)

1. Вечеря в кварталната кръчма. Мястото е „народно”, кухнята е добра и единственият недостатък е, че имат само една солница, която всички клиенти си подават от маса на маса. Но това не е голям проблем, защото в нея и без това в повечето случаи няма сол и никой не я иска. Не, всъщност има и друг проблем – сервитьорката е детската ти любов, която още не те е забравила и всеки път, щом те види, скача на врата ти. Но пък няма да се правим на ревниви точно на Свети Валентин, я!

2. Романтичен филм за това как един таен агент, който всъщност е киборг, преследва лошите, като отвреме-навреме ги взривява. За да осигуриш максимално отпускаща атмосфера, каниш момичето да гледате филма у вас и й казваш да донесе пуканки. От онези, които се продават на улицата, а не в пакети – те не са вкусни.

3. Предлагаш да си направите интимна вечер със състезателен елемент – надпиване с бира. За да уплашиш противника, докато отправяш предложението, намигваш на гаджето, тупваш се по корема и й казваш: „Идея си нямаш колко литра мога да събера тук!”

4. Решаваш, че Свети Валентин е време, в което двойките трябва да са по-разкрепостени от всякога, затова взимаш билети за двама за стриптийз шоу. Заглавието му е „Лоши момичета: само за мъже!”

5. Понеже къпането заедно е романтично, решаваш, че сега е моментът. Пълниш ваната, купуваш няколко гумени патета и когато дойде приятелката ти, я посрещаш с думите: „Миличко, ще ми изтриеш ли гърба? Толкова чаках този миг, не съм се къпал от цяла седмица, за да съм готов за теб!”

6. Всичко, което правите заедно, ви сближава. Затова за Свети Валентин си предвидил да се сближите, като боядисате тавана на стаята ти и изчистите балкона. За да има още повече взаимност, позволяваш на гаджето ти да избере цвета. Обаче – о, грешка! – ти всъщност си купил само бяло.

7. Правиш й изненада – жените обожават изненадите! Казваш й, че ще я заведеш на едно невероятно място, завързваш й очите и през целия път й говориш колко много искаш да я зарадваш. Стигате до витрина на магазин на „Опел”, ти й развързваш очите и й показваш какво искаш за рождения си ден.

8. Понеже жените обичат да взимат решения, казваш на нея да избере какво да правите. Имаш само няколко малки условия – да не се изисква официално облекло, мястото да не е много далеч, но и да не е близо, за да имаш все пак усещане, че излизаш на среща; също така, ако може, да е някъде, където сервират панирани лукчета с беконови ивички в сладко-кисел сос. Никога не си бил претенциозен.

9. Решаваш да не се съсредоточаваш върху прекарването, а върху подаръка. Влизаш в магазин за подаръци, разглеждаш, отговаряш на въпросите на продавачката напосоки с „Да” и „Не”, не виждаш какво ти дава и накрая си тръгваш с огромна златисто-зелена ваза, на която пише „За най-добрия втори братовчед на света с много любов!”

10. Понеже си пропуснал да се организираш навреме, приемаш последната възможна покана – майка ти ви кани на вечеря. За да успокоиш приятелката си, че можеше да прекарате Свети Валентин и по-зле, й разказваш за кварталната кръчма, където сервитьорката те сваля. Пропускаш да споменеш, че не си запазил маса там, само защото всичко вече е било заето.



                          Източник: http://www.vratovrazka.bg/

                                        ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
                                    (кой, каквото празнува ;)

 



Гласувай:
3




Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: tozar
Категория: Лични дневници
Прочетен: 15738
Постинги: 0
Коментари: 0
Гласове: 17
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930